Wist je dat bijna elk fruit op de BBQ kan? Heerlijk als toetje of lekker als hapjes bij de borrel. Stevig fruit zoals ananas kan wat langer op de BBQ, maar fruit zoals peer zijn is al in een paar minuten klaar.
Ontdek het mooie buitengebied van Wageningen rondom buurtschap De Nude. Wandelen door weilanden, uiterwaarden, veenontginningen, langs hagen en over de Grebbedijk.
We willen in deze vakantietijd niet te lang koken, maar als het even kan wel iets bijzonders op tafel. Dat kan met deze salade. De kinderen eten groenten, papa heeft zijn vlees en u bent relatief snel klaar.
Terwijl de buren puffend in de file staan op weg naar Zuid-Frankrijk, verwennen wij onszelf met een gazpacho met courgettesalade en roomkaas. Het voorgerecht oogt verbluffend, het is echter in een handomdraai te maken.
Elke dag stelt iedereen zich dezelfde vraag: wat eten we vandaag? Verschillende mogelijkheden zijn er te bedenken, in dit artikel geven we een herkenbaar beeld van de context van deze belangrijke vraag.
Pure smaken in combinatie met perfecte garing en sappig vlees, daar kunnen we erg van genieten. Kalkoen & Frites is een heerlijk recept speciaal voor onze Naober-lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.
Leer het hoogveen in al zijn facetten kennen. We brengen je naar plekken waar nét veenmos groeit en langs eindeloze veenmoerassen. We laten zien wat er met een landschap gebeurt als de turf weggespit is. Een fietsroute van 50 km.
Deze week: een heerlijk recept van een salade met gebakken rosbief. Te eten als lunch op zondagmiddag of als een makkelijk en snel diner op de warme zomeravond. Stokbroodje met kruidenboter erbij en smullen maar!
Omroep Gelderland zorgt ervoor dat je als lezer, kijker en luisteraar op de hoogte bent van het laatste nieuws tijdens de 4Daagse!