Als suggestie deze keer een heerlijke, frisse maaltijdsalade met garnalen in een krokant jasje. Dit gerecht is ook geschikt voor niet-visliefhebbers, want het krokantje maakt zelfs de grootste vishater enthousiast.
De paartijd van egels is weer in volle gang en met geluk zullen de eerste jonge egels in juni tevoorschijn komen. Doordat ze niet schuw zijn en er schattig uitzien, zijn egels erg geliefd onder mensen.
Deze mooie, maar vooral smakelijke Hollandse platvis, is nu op z’n lekkerst, eenvoudig te bereiden en heerlijk! Verse vis stinkt niet, dat doet alleen oude vis, en dus kopen we het graag bij een bekende visspecialist.
De komende periode gaan we samen met Janette van Egten (Klomptgoed) een corsogroep volgen in Lichtenvoorde.
Het is alweer bijna Moederdag en dat valt zo ongeveer samen met IJsheiligen. Dit betekent dat de grens van mogelijke nachtvorst is bereikt. Dit zijn twee redenen om de bloemetjes eens flink buiten te zetten.
Niets is zo simpel en lekker als een tosti, gebakken in een koekenpan. Zelfs mensen die geen kaas lusten, smelten weg bij deze lekkernij. De pesto, cambembert en rode ui maken deze tosti nog specialer.
Julie Robert leert je in Smyrna, knopen, latchhooking hoe je met deze bijzondere techniek prachtige interieuraccessoires kunt maken.
Weer zo’n lekkere amuse van Eric van Veluwen! Een mooi hapje om tussen de gangen door te serveren, maar ook heel geschikt voor een feestje.
Een tocht langs het water, over de dijk van de IJssel, naar het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst.