Flinke spaarrekening, dan is dat zeker iets om trots op te zijn. Het enige nadeel is alleen dat de rente op het spaargeld steeds minder is geworden, waardoor de waarde van het geld een stuk omlaag is gegaan.
Judith van Waterink Keukenmakerij smult elke keer weer van oma's heerlijke groentesoep. Al jaren een succesrecept in veel Nederlandse keukens. Zij deelt haar recept met ons.
Deze chorizostoofschotel van Judith van Waterink Keukenmakerij is snel te maken en superlekker met rijst of aardappelpuree!
De genomineerden voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 zijn bekend. Per categorie zijn drie innovaties geselecteerd door een onafhankelijke jury.
Het heerlijke aroma van boter, eieren en citroen, dat uit de oven opstijgt… Hier staat een cake te bakken om van te smullen!
Ideaal bij een smakelijke lunch, deze lichtgebonden paprikasoep waarvoor Rolande Kuenen uit Ruurlo het recept leverde.
Home-made granola (voor de lekkerste ontbijtjes). Bovendien past deze granola prima in je gezonde voedingspatroon. Je weet precies wat er in zit! En met onze variatielijst maak jij je favoriete granola helemaal naar eigen smaak.
Rodekoolschotel met Bretons gehakt en appeltjes. Een heerlijk gerecht voor deze koude dagen. Bereidingstijd: 20 minuten en daarna nog 30 minuten in de oven.
Koopt u altijd kant-en-klare rodekool omdat het niet lukt om het zelf te maken zoals oma deed? Met dit basisrecept maakt u voortaan zelf uw verse rodekool net zo. Dan proef je rodekool zoals oma dit vroeger maakte. Heerlijk!